Over ons De accommodatie Reserveren Prijzen Contact De omgeving Vragen
Buurtzorg Nederland

Veel gestelde vragen

Algemeen

 

Kunnen jullie ook het vervoer regelen?

BUS - Bij aankomst met de boot staan er elektrische bussen van Arriva klaar. De chauffeurs rijden van West Terschelling naar Oosterend door de grotere dorpen. In het hoogseizoen rijdt de bus ook naar West aan Zee. Er sluit altijd een bus aan op de vertrekkende veerdienst.
In de bus is de OV-chipkaart geldig maar er zijn ook kaartjes te koop. Er is een OV-chipoplaadpunt bij het VVV-kantoor waar ook een anonieme OV-chipkaart gekocht kan worden. 

Dienstregeling Arriva

Voor Buurtzorghuis De Nije Schuur pakt u lijn 1 van West Terschelling (haven) naar Oosterend en stapt u uit bij Halte Formerum, Haantjes / Appelhof. De busrit duurt ongeveer 15 minuten. Het is daarna nog ongeveer 3 minuten lopen (in de rijrichting van de bus) langs de hoofdweg naar het Buurtzorghuis. Het Buurtzorghuis ligt aan de linkerkant van de weg.

TAXI - Er staan diverse taxibedrijven aan de haven en deze rijden ook op afroep. Natuurlijk zijn er ook fietsen (van tandems tot bakfiets, met kinderzitjes of hondenkarretjes), scooters, tuktuks en (elektrische) auto´s te huur. 

Taxi Bakker 0562 - 442 222 / 06 - 8888 2222 

https://www.terschellingtaxi.nl/

AUTO - Zelf een auto meenemen naar het eiland kan ook. Bij rederij Doeksen kunnen alleen op de langzame veerdienst een beperkt aantal auto´s mee. Houd rekening met extra kosten voor de overtocht. De auto kan gratis geparkeerd worden.

Buurtzorghuis De Nije Schuur ligt midden op het eiland en is te bereiken via de hoofdweg van West Terschelling naar Formerum. Het adres is Formerum 91A. Het gebouw ligt aan de linkerzijde van de weg circa 500 meter na de Jumbo. De locatie heeft voldoende parkeerplaatsen.

Kan ik eerder inchecken dan aangegeven?

Nee, dat is helaas niet mogelijk

Kan ik een fiets huren?

Bijna ieder dorp op Terschelling kent één of meerdere fietsverhuurders. Er zijn (kinder)fietsen in alle soorten en maten te huur en veel verhuurders bieden de mogelijkheid de bagage te vervoeren op de aankomst- en vertrekdag. Ook zijn er een aantal fietsverhuurders die de huurfiets op het vakantieadres bezorgen.

Bekijk hier de verschillende opties.

 


Copyright © 2020 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.