Over ons De accommodatie Reserveren Prijzen Contact Gastenboek
Buurtzorghuis de Nije Schuur

De accommodatie

Als u aankomt met de boot staan er elektrische bussen van Arriva klaar. De chauffeurs rijden van West Terschelling naar Oosterend door de grotere dorpen. In het hoogseizoen rijdt de bus ook naar West aan Zee. Er sluit altijd een bus aan op de vertrekkende veerdienst.

In de bus is de OV-chipkaart geldig maar er zijn ook losse kaartjes te koop. Er is een oplaadpunt voor de OV chipkaart bij het VVV-kantoor waar ook een anonieme OV-chipkaart gekocht kan worden. 

Dienstregeling Arriva

Er staan taxi's van diverse taxibedrijven aan de haven, deze rijden ook op afroep. Natuurlijk zijn er ook fietsen (van tandems tot bakfiets, met kinderzitjes of hondenkarretjes), scooters, tuktuks en (elektrische) auto´s te huur. 

Taxi Bakker 0562 - 442 222 / 06 - 8888 2222 

Taxi Krikken 06 - 1201 9426 correct en betrouwbaar

Yellow Cab 06 - 1370 9222
www.taxiyellowcagterschelling.nl
                 
Wanneer u gebruik maakt van VALYS taxi kunt u bij Yellow Cab terecht zij nemen dat contact op met ValYS voor de verrekening.

https://www.terschellingtaxi.nl/

U kunt ook zelf een auto meenemen naar het eiland. Bij rederij Doeksen kunnen alleen op de langzame veerdienst een beperkt aantal auto´s mee. Houd rekening met extra kosten voor de overtocht.

De auto kan gratis geparkeerd worden. Er zijn overigens weinig autowegen op Terschelling (de Hoofdweg en de badwegen). Ook zonder auto is het eiland prima te verkennen!


Copyright © 2023 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.