Over ons De accommodatie Reserveren Prijzen Contact Gastenboek
Buurtzorg Nederland

Over ons

Over ons

Buurtzorghuis 'de Nije Schuur' op Terschelling is een initiatief van Buurtzorg Nederland. Het Buurtzorghuis wordt beheerd door het echtpaar Ed en Frouwke. Frouwke is wijkverpleegkundige en zal samen met het Buurtzorgteam op Terschelling de zorg verlenen.

U kunt haar bereiken op  telefoonnummer  06 - 1315 3745.

Werkwijze

Wanneer u bij ons een studio boekt, dan regelen wij met uw huidige zorgaanbieder dat de zorg wordt overgenomen.

Thuiszorg - Zorgverzekeringswet

Momenteel ontvangt u zorg thuis. Wanneer u een studio boekt in 'de Nije Schuur' vult u de naam van uw huidige thuiszorgorganisatie in op het boekingsformulier. Wij nemen dan contact op met uw uw huidige zorgaanbieder en nemen de zorg over op uw vakantieadres.

Thuiszorg - Persoonsgebonden Budget (PGB)

Momenteel ontvangt u zorg thuis. U maakt hiervoor gebruik van een PersoonsGebonden Budget (PGB). Wanneer u een studio boekt vul dan uw zorgvraag in op het boekingsformulier. Vervolgens regelen wij voor u de zorg. Na uw vakantie krijgt u een factuur van de geleverde zorg op het vakantieadres.

Thuiszorg - Wet Langdurige zorg (WLZ)

Momenteel ontvangt u zorg thuis. U maakt gebruik van een WLZ indicatie. Vult u de naam van uw huidige zorgorganisatie in op het boekingsformulier. Wij nemen dan contact op met uw uw huidige zorgaanbieder en nemen de zorg over op uw vakantieadres.


Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.